ZUID-BEVELAND & WALCHEREN

 Zondag 5 Maart 2023 - Een knallende opening door het mooie Zuid- Beveland & Walcheren.

Na je inschrijving ontvang je enkele dagen voor aanvang de start locatie, route en laatste info. Bij aankomst op de locatie kun je kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen. Je kan vooraf in onze shop unieke SWCoastdrivers stickers kopen om extra op te vallen. We hebben ook een kleding shop.

WIJ HEBBEN PLEK VOOR 50 PRACHTIGE WAGENS
RESERVEER JE PLEK NU!

Deze editie rijden wij in de omgeving van Zuid- Beveland & Walcheren een route van ongeveer 200km. Onze route gaat o.a. door  Westkapelle, Borssele, Wolphaartsdijk. Een mooi gebied om doorheen te rijden! Ben jij er bij?

NU AANMELDEN!

Meld je nu snel aan via de onderstaande link!

Tickets: Prijs:
SWCD Crewleden / bijrijders €20,- p.p
Non-crewleden / bijrijders €22,- p.p

Wat is inbegrepen?

✔ Zondag 5 maaart 2023

✔ Tour door Zuid-Beveland & Walcheren

✔ Ontvangt met goodiebag (Helens broodje + drinken)

✔ Foto's van de fotograaf

✔  GPX routes

✔  Begeleiding van ervaren tourgidsen

✔ Rit met 30+ wagens

✔ Gezelligheid

Het progamma

Dit is een voorlopig programma, het kan voorkomen dat wij t.z.t. aanpassingen maken in de volgorde van de dagen en of routes.

11:00 Verzamelen

Het verzamelpunt vind plaats in Zeeland. De exacte plek ontvang je uiterlijk 4 dagen voor aanvang per mail. Als je je hebt ingeschreven sta je op onze gastenlijst en kan je je bij het verzamelpunt aanmelden bij iemand van de organisatie.

12:30 Start Route

Zodra we compleet zijn vertrekken we gezamenlijk en beginnen we aan de mooie rit. Tijdens deze mooie route rijden we door de mooiste plekjes van Zeeland. Aanschouw uitgestrekte landschappen, lieflijke dorpjes en prachtige bos- en duingebieden die deze provincie zo ontzettend mooi maken.

13:30 Tussenstop

Halverwege de rit zullen we een pauze stop maken van ±30 minuten. Even bijkomen van de rit en wat foto's maken.

14:00 Genieten van de rit

Na de tussenstop hervatten wij de rit. Onderweg staat onze fotograaf op verschillende plekken om mooie foto's te schieten van onze auto's. De mooie geluiden van de auto's en mooie wegen geven je ongetwijfeld een adrenaline boost en een ervaring om nooit te vergeten!

16:00 Einde tour

We rijden gezamenlijk naar het eindpunt. Hier heb je de gelegenheid om en met mededeelnemers terug te kijken op een mooie en gezellige dag. Als je hier geen behoefte aan hebt, staat het je uiteraard vrij om je eigen route naar huis te vervolgen.