DAY 1 WORLD OF CARS | Jaarbeurs Utrecht | 8/9/10 Juli 2022


HET IS BIJNA ZOVER!

Kom in het weekend van 8 t/m 10 juli 2022 naar de grootste autoshow van Nederland op maar liefst 60.000m2 in de Jaarbeurs Utrecht.


Het Youtube mannen- en lifestyle kanaal DAY1 en eventorganisator 402 Automotive organiseren een splinternieuw auto- en lifestyle event in Jaarbeurs Utrecht. 
DAY1 Lifestyle en 402 verbinden met hun beider expertise en netwerk de online en offline werelden met elkaar tijdens een innovatieve en interactieve show, die in Nederland nog nooit is vertoond. DAY1 World of Cars wordt de grootste autoshow van Nederland, waar het draait om auto’s, maar ook lifestyle, sport, gaming, muziek en waar je oog in oog komt te staan met jouw favoriete droomauto’s, influencers, bekende coureurs, artiesten en nog veel meer. Je komt ogen en oren te kort bij de Walk of Fame waar de mooiste supercars of de dikste autocreaties af en aan rijden "on stage”. Of waar je kunt kijken naar shows en presentaties van tal van bekende youtubers, vloggers of sporters.

Heb je al kaarten gekocht voor de Jaarbeurs editie en wil je die gebruiken in juli, dan hoef je niets te doen: de kaarten zijn dan gewoon geldig op een dag naar keuze. 


U kunt via South West Coast Drivers tickets ontvangen met korting!!!
(DAG)entreetickets kosten €25,- per stuk €37,50,- 
De tickets zul je ontvangen via WhatsApp of per e-mail.

LET op 1 (DAG)entreetickets is toegang voor 1 persoon 1 dag!


Ticket met korting - DAY 1 WORLD OF CARS


LINE-UP