OVER South West Coast Drivers

Ons verhaal

South West Coast Drivers is  op 12 juli 2021 opgericht door Rowena Duran. Deze autoclub is een auto evenement van en voor autoliefhebbers!
Wij onderscheiden ons van andere autoclubs door vriendschap op te bouwen met ons crew members, je zal bij ons geen nummer zijn!
Met hard groeiende evenementen en telkens weer unieke routes trekken we telkens weer nieuwe deelnemers aan die wij zeer tevreden kunnen maken!
Dit komt mede door de zorg en tijd die wij steken in de voorbereiding van onze evenementen, meetingen en tours.
We rijden de route vooraf proef en zorgen dat de communicatie duidelijk is zodat iedereen zorgeloos van de dag kan genieten.


HET VERHAAL VAN ROWENA

South West Coast Drivers is als een hobby ontstaan door met een kleine groep vrienden naar meetingen te gaan.

Hoe is het ontstaan?
Al van jongs af aan heb ik een passie voor auto's. Mijn interesse lag op jonge leeftijd vooral bij oldtimer golfjes (MK1, MK2's). Dit is mij met de paplepel ingegoten door mijn vader en oom, die zelf ook altijd zelf golfjes opbouwde. Op latere leeftijd werd mijn liefde voor motorische voertuigen nog breder gaan interesseren in scooters. Voor mij telde maar 1 ding hoe sneller hoe beter hoe platter die bocht hoe meer adrenaline! Toch kriebelde 
SWCoastdrivers is als een hobby ontstaan. In 2021 organiseerde ik vaak met een klein vrienden groepje een leuke dag door met zijn alle naar een meeting te gaan op Brouwersdam. Daar vormde wij ons eigen clubje en een prachtige line-up qua auto’s. Na meetingen gingen we gezellig met zijn alle bbq’en. Nadat wij dit een aantal keer achter elkaar hadden gedaan kreeg ik steeds meer de aanvraag of ik een autoclub wou starten. Uiteindelijk dacht ik bij mijzelf ; zou het niet leuk zijn om een paar keer in de maand te touren, en zelf mensen bij elkaar te zoeken met dezelfde passie? Toen was South West Coast Drivers geboren…

Waar komt de naam South West Coast Drivers vandaan?
De naam is ontstaan door vader (Dennis Duran) en dochter (Rowena Duran) We hebben een lange tijd lopen twijfelen hoe we deze club zouden noemen. 
We wilden graag duidelijk maken waar we vandaan kwamen en dat ook zeker presenteren.
Aangezien onze omgeving prachtige kusten heeft waar je langs kan rijden hebben we het South West Coast Drivers genoemd. 

Toveren tot een bedrijf!
SWCoast Drivers doe ik niet full-time, hiernaast werk ik nog als allround medewerker bij Sohier en Rietveld Zeeland koeltechniek. Dit bedrijf is van mijn oom die ook een enorme autoliefhebber is! Ik heb van SWCoastdrivers een bedrijf gemaakt waar ik de horeca klanten gun, carspotters de kans geef om foto’s te maken en de deelnemers een leuke dag bezorg. Dit lukt tot nu toe aardig goed. Mijn vriend Jordy helpt mij ervoor te zorgen dat de evenementen en touren in goeie banen worden geleid. Daarnaast ondersteunt mijn ondernemende familie en vaste crewleden ons om er elke keer weer een spektakel te bezorgen!

HET VERHAAL VAN JORDY

South West Coast Drivers is als een hobby ontstaan door met een kleine groep vrienden naar meetingen te gaan.

 

Ik vind het enorm belangrijk dat elk evenement, meeting en/of tour goed verloopt, daarom zorg ik er ervoor op de achtergrond dat alles super goed verloopt. Ook zal ik bijspringen op alle vlakken wanneer het nodig is.
Mensen een leuke dag bezorgen en zorgen dat het evenement / tour perfect verloopt is iets waar ik veel voldoening uit haal!
Wat ik leuk vind aan het organiseren van de South West Coast Drivers evenementen, is dat er veel verschillende soorten auto's meerijden. Van jong tot oud en allerlei verschillende types. Ook vind ik het leuk om met andere liefhebbers in contact te komen en zo te praten over de gedeelde passie voor auto's.